Pelvision BV
info@pelvision.nl

PelVision BV - Global marketing and distribution of medical products

Feminaform

De Feminaform is een hulpmiddel bij vaginale aandoeningen, te gebruiken op advies, of onder begeleiding, van uw dokter of therapeut.


Bekijk de recensies van gebruikers.

 

 

  

U bent niet de enige

U bent niet de enige met een vaginale aandoening, vele duizenden vrouwen hebben soortgelijke problemen. De oorzaken zijn verschillend maar de symptomen zijn voor alle vrouwen erg vervelend en vaak moeilijk om over te praten. Met de vaginale dilatatieset heeft u een effectief hulpmiddel dat u praktisch en discreet kan helpen bij uw problemen.

Medische aandoeningen

Bij veel medische aandoeningen die een effect op de vagina hebben kan de vaginale dilatatieset als hulpmiddel veel verlichting van de klachten geven. De dilatatieset wordt aangeraden bij vrouwen die lijden aan aandoeningen na een operatie of bestraling. Een hoge spierspanning of spasme kunnen ook een indicatie zijn om te oefenen. Ook is het mogelijk de dilatatieset te gebruiken wanneer de vagina in aanleg niet of beperkt aanwezig is.
lees meer > 

Pijn bij het vrijen of vaginisme

Bij pijn bij het vrijen, een brandend gevoel bij het vrijen of wanneer partners geen co´tus kunnen hebben is de vaginale dilatatieset een effectief hulpmiddel. Ook wanneer u problemen heeft bij het laten verrichten van een gynaecologisch onderzoek of bij het inbrengen van tampons kunt u oefenen met de Feminaform.
lees meer > 

Wat is een vaginale dilatatieset?

Een vaginale dilatatieset is een etui met daarin 4 pelottes van verschillende diameter en een handvat. Een pelotte is een gladde kunststof cylinder met een ronde top die taps toeloopt: de diameter aan de top is kleiner dan de diameter aan het handvat. Dit zorgt voor een geleidelijke, comfortabele overgang naar een grotere pelotte.

lees meer > 

Hoe gebruikt u de vaginale dilatatieset?

De vaginale dilatatieset is heel eenvoudig om te gebruiken. U kunt in de privacy van uw eigen huis oefenen en het kost u niet veel tijd.

lees meer > 

Recensies van gebruikers
 
Hieronder kunt u de ervaringen lezen van andere gebruikers. Wilt u zelf uw ervaring delen, schrijf dan ook een recensie.
Voeg ook een recensie toe
Laura
Mijn ervaring met Pelvision en Feminaform zijn goed. Ik heb onlangs een tweede set besteld omdat ik het handig vind om er 1 achter de hand te hebben.
Het zijn goede maten waarmee je kunt opbouwen. Ze zijn makkelijk schoon te houden en doorzichtig en hierdoor hygienisch in gebruik.
Het materiaal is prettig en niet koud en past zich fijn aan de lichaamstemperatuur aan. Door de blauwe opberghoes is het makkelijk en discreet mee te nemen. De bestelling via de website is makkelijk en snel verlopen. Bij vragen krijg ik een snel, duidelijk en correct antwoord.
Nellie
Ik heb enorm lang getwijfeld of ik ze zou aanschaffen.Toch doorgezet en ontving ze op een hele snelle correcte wijze.
Ben nu blij dat ik ze in mijn bezit heb, en zie de aangegeven mogelijkheden nu duidelijker dan voorheen zitten.
dirkje
ik kan nog niet veel over mijn ervaringen vertellen want ben pas begonnen met de femminaform.ik hoop in ieder geval op een verbetering en moet over 4 weken terug komen bij de arts.daarna zal ik opnieuw een berichtje plaatsen.vr groeten en andere dames ook succes.
jesse
Een werkende oplossing en snel in huis ! Al met al zeer tevreden.
brit
ik vind de dilatieset zeer aangenaam in gebruik
Heleen
Snel geleverd, mooi afgewerkte set en hygiŰnisch op te bergen. Goede verhoudingen in oplopende maten.
brit
Dank zij de dilatatieset ben ik erachter gekomen wat mijn probleem was. een tevreden gebruiker
Magriet
Fijn dat ik de set zo snel in huis had!
Marike
Mijn bekkentherapeut heeft mij het gebruik van de dilatatieset voorgeschreven. Ik heb ze regelmatig gebruikt en mijn ervaring is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ook goed schoon te maken. Het gebruiken van de set werkte goed voor mij.
Lena
Ik vind de dilatatie set prettig omdat ik bij het oefenen zelf controle heb over doorgaan of stoppen. De set heeft een goede opvolging van maten en is minder duur dan de meeste sets op die ik gevonden had op internet. De dilatatiestaafjes zijn gemakkelijk om te gebruiken en schoon te maken.

Fijn dat ik de set zo snel in huis had!
Voeg uw eigen recensie toe!
Alle velden zijn verplicht. Enkel uw naam en recensie worden na moderatie gepubliceerd. Uw hoeft niet uw volledige naam te vermelden, u mag ook een verzonnen naam opgeven.
Uw emailadres wordt NIET gepubliceerd.
naam
home